Mys hela dan..

Har haft en riktigt mysig familjedag idag. Nicke är föräldraledig varannan onsdag så jag fick gå upp helt själv i morse och göra mig i ordning. Gott att slippa stressa! Slutade redan klockan tolv så då åkte hela familjen in och lekte på Lekstugan ( är ungefär som Busfabriken i Halmstad). Vi var näst intill ensamma, men det verkade tjejerna tycka om. Dom hade dessutom fått en ny liten elbil som Mira nästan fick ha av sig själv, vilken lycka att vara 1,5 år och lyckas köra en bil själv. Får hon välja vad hon ska leka med hemma så leker hon antigen med vatten eller sitter i våra bilar och låtsas kör. Efter att ha myst med familjen var det dax för visning och det var jätte trevliga tjejer där och vi avslutade visningen med att 3 av oss satt i soffan och drack te. Så idag var det en mysdag från början till slut =) Flera såna här dagar Tack!

Snurrig småbarnsmamma!

Känslan i magen sitter fortfarande kvar efter att jag ikväll blev stoppad av polisen på en småväg mellan Tvååker och Rolfstorp. Det är inte en känsla av obehag utan mest över att jag blir så nervös när dom stoppar mig, har hänt två gånger tidigare. Vi skulle lite snabbt efter att tjejerna var klara för sängen åka och hämta Nickes bil i Galtabäck, eftersom vi fick lite bråttom för att det inte skulle bli försent glömde jag min plånbok i all hast. Vi har nästan precis delat på oss, jag först med tjejerna och Nicke hack i häl. Märker att det blinkar till i backspegeln ( ser inte så tydligt då hela bagaget är fullt med pomppåsar) Det ser ut som Nicke håller in till sidan och bilen kör förbi honom, min första tanke är att det måste vara en ambulans, så jag försöker lägga mig så mycket åt höger som möjligt men bilen kör bara närmare. Svänger in på en busshållplats för jag tänkte att den inte kom förbi och då stannar den och sätter på Blåljuset! Hjärtat går i 180!. Polisen säger "nykterhetskontroll o körkortet" Okej svarar jag men jag har inget körkort (hann inte prata färdigt) Polisen mycket frågande "inget körkort??!! JOjo men inte med mig... Efter mycket förklarade av att jag hade haft så bråttom och att jag hade sambon i bilen bakom. Dom släppte dom mig med ett " kom ihåg körkortet nästa gång".. Givetvis tänkte jag, det här gör jag aldrig om.. !! Det var inte riktigt vad jag hade räknat med idag men jag lär ju vara duktigare med körkortet i framtiden men jag är fortfarande en snurrig småbarnsmamma, så det skulle inte förvåna mig om nåt liknande hände igen! Tänkte avsluta där men måste ge mig själv en klapp på axeln idag. Det ringde en mycket nöjd kund till mig och jag skulle hjälpa henne lite och hon sa att "du är en så himla bra säljare och ska Du fortsätta kan jag tänka mig att ha en visning nästa säsong"! ( hon har inte haft någon visning själv denna säsongen)Givetvis gillar hon kläderna men hon tyckte jag var lättsam och ?rolig? Och jag som inte alls ser mig som en säljare utan mest en person som älskar dessa kläder men jag är ingen säljartyp. Vad tycker ni?? Natti natti

Lång dag....

Gahhh vaknade med huvudvärk och den har följt efter mig hela dan.. Då passade det ju ypperligt att ha en 10 timmars jobbdag men nu är den iaf över och nästa är nog inte förrän om ca 1 månad.. Blev så himla nöjd när jag kom hem och hann pussa Nova god natt och hon hann berätta att hennes pappa hade tagit med henne på dans (zumba för barn). Trodde inte jag kunde få honom till att gå iväg på det när jag snabbt slänger ur mig det när han ska gå och hämta barnen och jag inte är hemma. Blir så imponerad av honom ( i mellan åt) nu menar jag inte att det är svårare för honom att gå iväg på sånt utan mer att han tycker det är lättast att överlåta sånt till mig. Ett stort plus i kanten får han!! Jag har det smidigt när jag kommer hem efter en sån här dag och barnen ligger i säng och huset är tipptopp. =) Nää nu orkar jag inte mer för idag, natti natti!!!

Min första jobbvecka..

började lite halvhjärtat. Jobbade i 2 dagar och 2,5 timma innan det blev dags för Vab (vård av barn)!! Lillan åkte på feber, trodde det först berodde på förskolebaciller och sen trodde jag på tänder. Nu vet jag inte längre, feber har hon iaf och inatt hade hon 40.2 (utan att lägga på någon grad, som man ska göra på termometrarna ibland 0,3 och ibland 0,5) . Stackarn, håller tummarna för att hon ska vara frisk imorgon. Förutom det dåliga samvetet man får mot jobbet att man är borta, så passade denna mjukstarten både mig och Mira. Nova har inte varit hemma, hon åkte till sin farmor och Kalle i tisdags, sov där och på onsdagen åkte det tåg till Köpenhamn för att gå på Tivoli. Mina barn är verkligen lyckligt lottade som har så många i sin närhet som gärna är med dom, dock var detta det längsta jag har varit ifrån henne men det gick bättre än vad jag trodde. Men det är skönt att hon är hemma igen =)  Så det har hänt mycket denna veckan, så nästa vecka tar vi nya tag och hoppas att alla får hålla sig friska.
 
Bjuder på en bild från vår Kick-off med jobbet. Hade super kul på Giths gård och de blev många goa skratt.
 
Måste passa på att berömma mig själv lite. Fick en översikt på hur bra min försäljning går på POMPdeLUX och jag har ökat i lite mer än 90 % från förra säsongen. Så jag är väldigt nöjd! För er som har handlat kläder av mig eller som skulle vilja handla lite kläder, kan passa på att komma tll Hidvi (fotograf) den 27 september! Klockan 17.00!!
"Nu har ni möjlighet att fota era barn i de fina Pompdelux kläderna!

Vi har byggt upp en cool miljö i vår studio, där ni kan fotograferas gratis i de fina kläderna och självklart köpa om ni vill. Storlekar finns i 80-152
Men ni kan även ta med tidigare köpta Pompdelux kläder om ni har! Vi bjuder på fika =) Välkommen till fotostudion!

Alla som fotograferas har möjlighet att beställa/köpa bilderna efter fotograferingen. Digitalt på CD eller förstoringar. Pris kommer närmare träffen".
Ha det så bra så "hörs" vi snart igen!

RSS 2.0