Vår jul...

...var perfekt! Började med att vi gick bort till pappa för att äta frukost som han givietvis hade glömt bort. Men det var iaf väldigt trevligt. Sen gick vi hem och började förbereda inför kvällen, gillar att vara hemma hela dagen så det inte blir en massa flängade och barnen kan sova middag så att dom orkar vara med på kvällen. På eftermiddagen/kvällen kom de  väldigt mycket människor men så trevligt det var. 18 st var vi om man räknar med lillfisen, tur att vi har stort hus så vi fick plats allihop. Vi hade två nya gäster i år, farbror Jonas och Fannys pojkvän Alexander men dom verkade oxå ha trevligt. Vet att min familj inte är helt förtjusta i att vara med på nätet men jag måste ju bjuda på några fina bilder.

Lillis med moster Linda

Mira stortrivdes hela kvällen, mycket folk och alltid någon som gav henne uppmärksamhet.


En förväntasfull Nova och pappa Nicke

Mina otroligt vackra syskonbarn

Finns det hjärterum så finns det stjärterum =)

Och sist men inte minst, vår tomte!


God fortsättning!!

Lucia

Orkar inte skriva så mycket idag men jag tänkte passa på att önska er alla en mysig lucia
och passa på att visa hur fin min lilla Nova var igår i sitt luciatåg.
Älskar dig underbara unge!!

Bilden ser lite konstig ut eftersom jag fick fixa bort de andra barnen eftersom jag inte vet om föräldrarna tycker det är okej att dom är på nätet. Fanny lyckades ta en del fina bilder så dom hoppas jag att jag kan lägga beslag på =)

Avslutade min kväll med att kollade gamla videoinspelningar på min stora tjej,
då inser jag hur stor hon börjar bli.

Go´natt!

Shopping i Stockholm

I fredags åkte hela familjen till Stockholm. Vi har länge sagt att vi borde åka upp till våra vänner och hälsa på men det blir liksom aldrig av men nu så tog vi tag i det. Hela bilen var packad med saker, shit vad mycket saker man behöver när man har två barn. Det som tog mest plats var nog matstolen till Mira och vagnen men det blev en hel del ut över det. Väl framme hälsade vi på hemma hos Emelie och hennes lilla familj, dit kom även Vivi. Emelie hade fixat med god tacos och fredagsmys (som är enligt Nova, lösgodis!). Vi satt och tjötade hela kvällen, riktigt mysigt och passar småbarnsfamiljer helt perfekt. Efter en trevlig kväll gick vi hem till Vivi där vi skulle sova, vi är ju några stycken när vi kommer så vi fick ta över Vivi och Fredriks sovrum och Nova fick sova på en madrass på golvet, till hennes stora förtjusning! Slutade dock med att Nicke och Nova sov där =)

När vi vaknade var det dax att göra sig iordning för en dag på stan med shopping. Riktigt trevligt var det och vi fick handlat julkläder till tjejerna och några julklappar.  Vi skulle ha gått ut och ätit på restuarang men planerna ändrades eftersom alla var ganska möra efter en hel dags shopping så det blev thaimat i stället. Mycket uppskattat av alla!

Nova på shopping i storstan

Söndagen tillbringades också på stan och vi hittade lite saker till hemmet, alltid kul att hitta nåt nytt. Visar bilder på sakerna så fort dom har kommit upp på väggen.

Bästaste ViVi

Lillis gillade oxå Sthlm

Även pappan njöt av att vara med tjejligan på stan.

Fick väldigt fina presenter av Emelie och Vivi oxå, jag gillar verkligen att fylla år =) Av Emelie fick jag (eller barnen) en nappburk och en klädhängare med en sötuggla på. Och Vivi har läst på min blogg! så av henne fick jag en kaffemugg som håller värmen full med kaffegodis och riktiga formar till att göra pepparkakshus. Så nu 2 dagar i sträck har jag drukick varmt kaffe hela morgonen, det är underbart!

Denna helgen var precis vad min familj behövde, tack alla inblandade det får vi göra om!
Måste oxå berömma mina underbara barn, dom var verkligen hur duktiga som helst!  Bästa betyget blev när Vivi sa att "med så snälla barn får ni gärna bo hos oss igen!" (måste tillägga att Vivi inte har några barn själv men hon var grym med båda tjejerna så snart kanske även hon får en liten knodd???)

Kram

29 år den 29:e...

Ojoj Yvonne nu får du skärpa dig, dålig uppdatering här. Men det är väl så iaf för mig att när jag har mycket att göra så tänker jag flera gånger per dag att detta skulle jag kunna skriva om på bloggen men jag har verkligen inte haft ork eller tid att skriva. Så jag gör en liten sammanfattning av vad som har hänt i veckan.

I måndags läste jag på en blogg om hur svårt det kan vara att få de små till att sova hela nätterna. Så jag tänkte att jag skulle försöka mig på vad en av tjejerna hade skrivit. Ingen av tjejerna hade sovit direkt mycket på eftermiddan så det var en bra dag att testa på. Så båda tjejerna fick bada, sen fick de kvällsmat och så gjorde jag dom redo för natten. Avslutade med varsin vällingflaska och båda tjejerna sov ända till 05.00, Nova i sitt rum på övervåningen!! Så det gick så bra som jag hade hoppats och det har faktiskt fortsatt att vara en bra vecka med mycket sömn.

29 år den 29:e , dagen började perfekt med sång från Nova och Nicke, Mira fortsatte att sova jämte mig. Jätte fina presenter med övernattning för bara oss två från Nicke och en garderob som jag har suktat efter till tjejerna från tjejerna. Kunde inte bli bättre presenter. Älskar er av hela mitt hjärta!
Jag var hemma på förmiddagen och förberede pajer inför kvällen. Då ringer telefonen och en tjej undrar när jag ska hämta mina blommor. VA?! Vaddå blommor, jag ska inte ha några blommor. Jo svarar hon du har fått ett blomsterbud men vi kör inte så långt så jag undrar när du tänker hämta dom? Det var nåt nytt att man får åka och hämta sitt blomsterbud!! Fina var blommorna iaf, ifrån bästate Sara med familj. Tänk vilken underbar vän jag har hittat!
Jag ska inte gå in i detalj av alla fina saker jag fick, men jag tänkte visa några av dom. Kändes nästan som det var i år jag fyllde 30. =) Tack alla för de fina presenterna! Det jag ska visa är det som jag fick av Nickes bror. Han hade köpt kläder till tjejerna som de skulle få i julklapp men han kom på att deras mamma nog blir gladare över att få kläder till dom än vad dom blir.


Kläderna är givetvis från de märket som jag ska börja sälja, POMPdeLUX
Jag fick oxå en tröja av mina systrar som var super skön.

Tröjan kommer från Team Sportia och är en North Bend (tror jag märket heter)
Fick en super fin fotoram oxå, visar bild på den när den har kommit upp på väggen.

Igår kom Sara, Thea och Ellen på besök och gratulerade mig. Nova och Thea leker så himla bra med varandra,
jag smög lite på dom för att höra vad leken handlade om. Dom var i legoland och hade fredagsmys.. Hihi dom är så söta! Små tjejerna var oxå hur snälla som helst, Mira var på ett riktigt kramhumör så hon försökte krama Ellen hela tiden, Ellen tyckte det var sådär men dom var oxå hur söta som helst.

Imorgon åker hela familjen på en minisemester till Stockholm för att hälsa på Emelie, Ella och Vivi (och deras män oxå givetvis) Så nästa vecka kommer bilder på det. Ha en fantastik helg, för det ska vi ha!!

Bjuder på en mysig bil på när tjejerna hjälpte till att baka lussekatter...

Kram från oss

RSS 2.0