Bästa helgen på länge!

Hade ledig fredag denna fredagen och helgen blir såå mycket längre. Jag tänkte först när jag fick mitt schema med varannan fredag ledig att å den dagen kommer ju bara gå åt till att städa inför helgen. Men denna fredagen började vi med att slappa lite sen blev det som vanligt lite stressigt när jag fick för mig att möta upp en vän och hennes 3 barn på lekstugan. Dessutom hade jag lovat att hämta upp en av Novas killkompisar på förskolan så han hängde också med. Så vi hade med oss 6 barn men det gick hur bra som helst. Det ska tilläggas att min väns tvillingar är grymt nöjda bebisar =) På lördagen lämnade jag "mitt dåliga samvete hemma" och åkte ner mot Skåne, hämtade upp min kära vän Sara och vi fortsatte vidare till Väla centrum (ett stort köpcentrum). Shoppade i några timmar till näst intill enbart oss själva, vet inte när jag gjorde det senast och att kunna stå i ett omklädningsrum själv utan att stressa. De är det som kallas lyx som småbarnsmamma =) Efter dessa timmar av shopping var vi värda att checka in på Torekov spa med 3 rätters middag. Vi avslutade dagen med att ligga i vår säng, kolla på tv och dricka vin. Söndagen blev lite speciell när det visade sig att Sara redan hade beställt behandlingar till oss och min behandling fick jag i present eftersom jag blir "gammal" om 2 veckor. Vilka vänner man har, såna får man hålla hårt i!!! Denna helgen var nog precis vad jag behövde!
Vårt hotellrum Avslutar med en bild från när jag åkte en snabbis till affären nu ikväll och detta var vad jag mötte när jag kom hem. Det måste ha varit en tuff måndag!
Ha en underbar vecka! För det ska jag ha, inte inplanerat någonting!

Vårt drömhus

Den 23 november var det 4 år sedan vi flyttade in i vårt drömhus. Då var det bara ett stort tomt skal men nu efter 4 år tycker jag att vi börjar få till en riktig "hemkänsla". Det har dock tagit sin tid tycker jag men vi jobbar verkligen med det hela tiden. Men det har varit en period nu när jag var föräldraledig som vi la allt på is eftersom inte pengarna räcker till men nu poppar det upp nya idéer hela tiden. Vår senaste idé som vi har tänkt på länge men som bara inte blivit av, var att specialbeställa en sänggavel. Vi har ett annorlunda mått på vår säng (210x200) så det hade varit så himla dyrt att köpa en original så vi beställde den hos en finsnickare och skickade den på målning efteråt. Och vi blev så himla nöjda, lite väl hög kanske men det blev lite fräckt att den blev så stor.
Jag har kopierat stilen av en sänggavel jag såg som Lexington har. Nu vill jag bara fortsätta att förändra i sovrummet. Vår tanke är att få upp tv:n på väggen och att köpa en ny vit byrå istället för våra två ekfaner byrå från Ikea. Så är det någon som vill köpa en sådan så hör av er =) Bjuder på några bilder från vårt hus. Så här såg huset ut 2009-04-20
2010-05-16
Ska försöka komma ihåg att ta något nyare kort snart... Denna veckan ser jag fram emot mycket. Imorgon kväll har vi inspirationskväll för andra förskolor på vår förskola. Det ska bli kul att visa upp vad vi håller på med och även kanske få lite tips och idéer. På onsdag kväll ska jag till Asia spa med alla goa kollegor. Och till helgen kommer det bästa, jag och min vän Sara ska ha en heldag bara vi. Vi ska börja med shopping på Väla (shoppingcenter) och sen till Torekov spa och bo över. Ska bli så härligt och jag hoppas att jag kommer vara väldigt utvilad efteråt. Tur att mina barn har världens bästa pappa som dom gillar att vara med, som roar dom medan denna mamman ska unna sig lite "egentid". Hatar det ordet egentligen för jag tycker de missbrukas så himla mycket nu för tiden. Jag personligen hade ju aldrig satt mina barn till världen om jag skulle lämna bort dom hela tiden men ibland behöver man samla krafter.

Tjoho!!

vilken bra dag jag har haft på jobbet idag, trots huvudvärk. För er som inte vet, kan jag berätta att är jag förskollärare på ett föräldrakooperativ, där jag bor. Och idag var en sån där riktigt bra dag! Lugn arbetsmiljö, barnen var så go´a och glada hela bunten. Och vi fick förberett mycket inför vår inspirationsdag nästa vecka. Alla i personalen sprudlade av idéer och vi fick röjt jätte mycket. Fler såna här dagar, hoppas jag på! Imorgon blir jag dock hemma för min lilla stora flicka har fortfarande feber och är hängig. Så om ni har nåt bra tips på vad jag kan roa mina tjejer med imorgon när vi vabbar ännu en dag?

Vab vab o åter vab.

Då var det dax igen. Båda tjejerna har varit hängiga idag, Nicke har varit föräldraledig idag och ska vabba imorgon. Insåg när jag skulle skicka iväg vabbintygen att lilla Mira har varit dålig 4 gånger på en månad. Hoppas detta vänder snart, dock är det Nova som är hängigast denna gången. Fördelen när hon är dålig är att hon sover sig igenom det medan lillasyster mest är gnällig och vill sitta i knät. Eftersom Nicke var hemma idag och jag slutade redan klockan 12, så passade jag på att åka till stan och göra massa ärenden. Vi har helt klart flest vänner/familj som fyller år nu på hösten. Så det var presenter som skulle inhandlas. Jag har länge hört talas om en affär i stan som heter Basement Design (Kungsgatan 31, Varberg) men har aldrig fått tummen ur att gå dit förrän idag. Frågade tjejen i butiken hur länge den hade funnits. 3,5 år och jag har inte sett den innan?!? Men detta har helt klart blivit en ny liten favorit affär.
Rengöringsmedel med juldoft, helt ekologiskt! Måste ju börja smygstarta med vår jullängtan. =) Måste visa lite från vår helg som var helt tillägnad till barnen. Det var så skönt att kunna ge dom 100 % av sin mamma. Fredagen var vi på Sannarpsbadet i halmstad. På lördagen var vi på Mora Träsk till båda tjejernas förtjusning.
Nova jätte lycklig över att dansa till Mora Träsk. Fler såna här helger vill vi ha!

RSS 2.0