Sommar o sol

Oj vad tiden går, Nicke har kommit hem från sin resa och den hade varit kanon bra!
Nicke gör snöängel i Åre på sin vandring.
Jag har haft en toppen vecka med tjejerna och goá vänner och underbart väder. Med sånt väder är det inte alls så svårt att vara själv, då finns det ju så mycket att göra.
Vi har badat i "morfars pool", varit vid sjön, bott hos Carlie med familj och dom har bott här och så har vi varit vid sjön lite till =) Nova ligger i mest hela tiden och Lillis går mest runt och hittar saker att pilla med lite överallt. Detta resulterde i en väldigt solbränd rygg då jag satt likadant hela tiden. =)
Så Nicke landade hemma och var allmänt trött, han var hemma i ett dygn sen åkte han på att rycka in och jobba några timmar på söndagen och nu jobbar han resten av denna veckan. Sen ska han ha 2! veckors semester med familjen! Det ser jag fram emot.
 
Just nu snurrar det mycket tankar i huvudet på mig. Efter att Nicke varit iväg en vecka måste jag ju få tummen ur och göra nåt för min skull men helt plötsligt har jag jätte många alternativ. Weekend med systrana och mamma, resa till Vivsan i Stockholm, spa med Sara i Torekov och planera in någon form av 30 års firande för mig och mannen. Hmm det blir ju nästan svårt att få till allt men det ska jag nog fixa. Ser riktigt fram emot hösten när jag läser allt kul som jag ska hitta på. Dock ska jag ju trycka in att jag börjar arbeta på riktigt igen och köra POMP upptill och börja lämna 2 barn på förskolan men det ska nog gå bra, eller vad tror ni?? Vill man så går det =)
 
Dagen idag har för utom mina tankar på allt som skall göras gått till att hämta min efterlängtade förstoring på Mira. När den är uppe på väggen ska jag ta en bild och visa hur fint det blev, är verkligen jätte nöjd. Kul när fotografen tyckte att korten blev så bra så hon själv skulle vilja spara dom.
Jag har oxå fått hem skivan med alla fina bilder, nu ska här framkallas.
Min härliga familj!
Tittut!!
Efter att vi hämtade korten åkte vi ut till Karl-Gustav för att hälsa på Vivs med familj. Riktig trevlig dag!!
Natti natti!

Klipp o klistra

Det är vad jag roar mig med nu när familjen sover..
Kollar på en bra film samtidigt oxå =)
Till hösten har jag bestämt mig för att fortsätta med POMPdeLUX barnklädes försäljning och det ska
bli jätte spännande att få se den nya kollektionen. För er som inte har hängt med riktigt så säljer jag danska barnkläder 10 veckor på våren och 10 veckor på hösten. Höstkollektionen kommer den 20 aug och då har jag öppet hus här hemma. Så just nu sitter jag och förbereder massa kort som jag kan ge till folk så de inte missar release starten!! Är du intresserad bara maila mig på [email protected] om du antingen vill komma på öppet hus eller ha en egen visning hemma.
Nu får jag nog fortsätta med korten så att alla som vill ha kan få =)

Stämmer precis...

"Man måste få tappa taget ibland. Ett litet barn måste få rätten att bli alldeles odräglig en liten stund varje dag. Problemet är bara att den lilla stunden ofta sammanfaller med att jag själv som förälder just då är lika trött".
 
                                                                                                                         Ur; "Leva med barn", 2008
 

Rastlös

Rastlös som jag är i detta väder var vi ju tvugna att göra nåt. Så igår fixade vi i trädgården, mannen klippte gräset och jag platerade blommor och tjejerna hjälpte till så gott de kunde. Har fått lite tips om trädgården så när det är fixat ska jag visa en bild på resultatet.
 
För ett tag sen fick jag Nicke till att hjälpa mig att flytta runt sängarna här hemma. Min tanke var att Miras spjälsäng skulle in i hennes rum men detta skapade ju lite mer jobb. Fick ju flytta två sängar till men bra blev det nog tillslut. Men i och med detta slängde vi ut mitt skrivbord som Nova mest har använt det senaste så idag bar det av till ikea för att inhandla ett nytt skrivbord till henne (och till Mira såklart när hon är tillräckligt stor). Och efter att jag och mannen slagit våra kloka huvud ihop blev det riktigt lyckat tycker jag. Vad tycker ni??
 
 
Nova blev väldigt nöjd och jag också faktiskt. Vi valde att inte sätta skrivbordet i hennes rum eftersom vi har ett rum precis utanför där vi tyckte det passade bra. Detta rummet har nog ändrat skepnad flest gånger sen vi flyttade in i huset. Vi valde till och med att sätta barnspärr på den översta lådan då vår lilla tjej upptäckte att det gick att måla på väggen!!!
Undrar vad det blir för projekt imorgon??

Egentid?!

Älskar att vara med mina barn och skulle kunna vara med dom själv i 24 timmar 7 dagar i veckan men då hade jag velat slippa att ta hand om ett hem samtidigt. Jag har nu en längre tid varit själv med tjejerna och så kommer mannen hem idag och berättar att hans tripp med vännerna inte blir några dagar utan snarare en vecka.
Suck och stön säger jag och där gick luften ur mig! Jag tycker att det är klart han ska få vara med sina vänner men jag kände inte för att vara själv så länge. Berättade mina tankar för en nära vän och hon "räddade" mig och sa men jag och barnen (hennes 3 barn) kan komma och bo hos dig då för hennes man är också borta fast med hans jobb. Så nu kan ju faktiskt dom dagarna bli riktigt mysiga, så himla bra det är med vänner!! =)
 
Nicke har varit på mig om att jag borde också åka iväg med mina vänner och lämna barnen hemma hos honom men usch fixar jag att vara ifrån dom så länge?? Och vem av mina vänner känner för att åka iväg en vecka/weekend med mig??  Slänger ut frågan för vet ju aldrig om man kanske får svar =)

Vänner för livet...

Såna finns det inte gott om men jag tror att jag verkligen hittat minst en vän som jag är säker på kommer finnas där hela mitt liv. Min kära vän Sara som är så otroligt lik mig i mycket men också lite olik mig (lugn, mer tålamod m.m) men jag skulle gärna vara mer som henne.
 
Jag hade min vän och hennes barn på besök idag och vi hade en jätte mysig dag, dock var barnen inte helt överens idag, berodde nog dels på trötthet och dels på att de två äldsta damerna har svårt att bestämma vems regler de ska följa. Mycket bestämda tjejer de där två. Man kan ju bara hoppas att våra tjejer kommer bli lika bra vänner som jag är med deras mamma. Skrattade lite för mig själv när jag tänkte på hur mitt och Saras resonemang lät på lekplatsen, vi är båda förskollärare så vi analyserade nog sönder deras beteende mot varandra. Men så kul det är att diskutera med någon som tänker likadant och förstår hur jag tänker.
 
Jag är så glad att våra vägar korsades =)

Kneippbyn, Gotland

Nu är vi hemma igen efter 4 roliga dagar på Gotland tillsammans med våra underbara vänner fam. Lundquist/Andersson. Jag "snor" min vän Saras förklaring på vår semester: "Tycker vi fick till en bra semesterblandning, goa skratt, god mat, godis, vin, öl, bad, pippi, sol, promenader, kändisar o shopping! :-) "
(shoppingen kunde det dock ha blivit mer av, tycker jag men det är inte alldeles lätt med 4 små damer och 2 pappor som suckar i takt när man går in i affärer =)
Bjuder på lite bilder från vår resa...

Vart är värmen?

Då har äntligen mannen gått på semester. Jag har ju varit ledig ett tag men det är ju nåt helt annat när man kan göra saker hela familjen eller att man delar på sig ibland med var sitt barn.  Idag har det blivit en tripp till vårdcentralen med lillan. Hon har haft konstiga prickar och blåsor som de tyvärr inte var säkra på vad det var. Men hon har inte ont av dem och det verkar redan som det börjar gå tillbaka. Sen var vi en sväng hos en vän som är på besök från Norge och hade vattenkrig med hans son. Avslutade kvällen med hemmagjorda hamburgare som vi kunde äta ute! Nu måste verkligen den här sommaren vända snart, vart är värmen???

Så nu laddas det för fullt för att vi snart tar vårt pick och pack och åker till Gotland med våra kära vänner fam. Andersson/Lundquist, ser verkligen fram emot detta!!!


Mmm mums!!

Det händer grejer hela tiden med denna underbara lilla tjej. Här tyckte hon nog
att hon var lika liten som en docka ???!!!

RSS 2.0