Lucia!

Mitt egna luciatåg
Ha en bra helg!

30 år!

Nu var det länge sen jag skrev igen. Det har gått lite mer än 2 veckor och det har hänt en del i mitt liv. Den 29 november fyllde jag 30! år, samma dag som Tomas Brolin för alla intresserade =) Denna viktiga information fick jag av en fotbollstokig tjejkompis när jag var liten, det var nog hennes sätt att komma ihåg när jag fyllde år =). Denna dagen vaknade jag tidigt och firades i sängen tillsammans med min härliga familj, Nova stämde in i "Lottas (på Bråkmakaregatan) födelsedagssång och Mira sjöng ivrigt Hurra Hurra Hurra!! Nicke hjälpte oxå till lite grann.. I paketen som jag fick fanns det tomtar, färdgodis och en fantastisk resa till Rom för bara mig och mannen till sommaren. Ska bli underbart men jag får bearbeta mig själv att vara ifrån barnen och då lämna dem till någon annan som inte är Nicke i flera dagar (4 st!) Det kommer gå jätte bra, det vet jag men ändå! Efter paket öppningen var det snabbt iväg för jag skulle ju tillbringa min födelsedag och 3 dagar till i Prag med mina systrar och min mamma. Detta har vi gjort en gång tidigare men det var för att fira min mammas 60 års dag i Köpenhamn och då hade jag lilla Nova i magen. Shit vad tiden går fort!
Min man kan när han vill <3 Vi hade några jätte bra dagar i Prag. Där vi bodde hur bra som helst i Gamla stan på Hotell U Kocku, nära till allt. Nära till shopping, restauranger och sevärdheter. Det var verkligen en mysig stad och vi hade verkligen tur med vädret. Sol och någon enstaka minusgrad. Vi satt ute någon kväll under gasolvärmare och filtar, hur mysigt som helst.
Detta var en jätte bra semester men väl hemma mötes jag av en man som var sjuk. Dålig i magen och feber och Mira hade varit dålig i magen nästan alla dagar som jag var borta. Så alla sov när jag kom hem, somnade 22.30 och vaknade 24.00 av att Nova spydde, sen höll det på till morgonen. Var hemma med hela familjen till och med onsdagen och alla kändes väldigt pigga och glada. Men på torsdagen när vi förberedde för mitt kalas som skulle vara på fredagen så var det min tur. Höll inte i sig så länge men usch vad äckligt det är så länge det varar. Så det blir nya tag nästa vecka!

RSS 2.0