Kalashelg

Har haft en härlig helg som nu tyvärr snart är slut.
Vi började iaf helgen med att åka på Falkenbergs Revyn, vi har nu i några år fått det i julklapp av pappsen eller egentligen är det svågrarna som får det men vi systrar får ju alltid hänga med såklart =)
Årets revy var helt klart den bästa vi har sett, skrattade nästan hela tiden och det var ingen tråkig döperiod någonstans. Så har ni inte sett den och det finns biljetter kvar så är den helt klart sevärd.

Lördagen bestod av ett långbesök i Skåne. Nova var bjuden på barnkalas till bästisen och jag hade lovat att hjälpa till. Nicke och Mira passade på att hälsa på hans pappa medan vi var på kalas. Kalaset gick galant och tänk vad 10 barn kan leka bra när dom är på kalas och det bara varar i 2 timmar =) Jag håller tummarna för att det går lika bra på kalaset som Nova snart ska ha. När kalaset var över kom Nicke och lillis och vi avslutade kvällen med pizza!! Riktigt bra dag!

Det är poppis att ha fina tårtor på kalasen. Här en jätte fin Pippitårta och alla barnen var väldigt förtjusta i det fina och goda ballongerna och i Pippi såklart.


Vilodagen var inte mycket till vila men vi fick gjort mycket. Nicke fick lite tips på vad som kunde vara fel på vår tvättmaskin så den fixade han med och duktig som han är så hittade han ju felet. Jag åkte iväg på visning, ingen wow-visning men jag hade väldigt trevligt. Familjen hade roat sig med att vara ute hela tiden jag var borta och hade gått till lekplatsen och haft det mysigt. Båda tjejerna stortrivs med att vara ute. När jag väl kom hem blev det såklart våfflor eftersom det var våffeldagen idag, det har ni väl inte missat??

Händelserik dag

Idag har det hänt mycket men inget blev helt färdigt..
Mira sover bättre om nätterna och börjar så smått att sluta äta på natten.
Så det är en mycket piggare mamma som vaknar om morgonen nu oxå =)
Så när vi hade lämnat Nova på förskolan i det härliga vår vädret, så passade jag på att börja tvätta fönstrena.
Men med ett hus med mycket fönster så hann jag bara till hälften innan Mira vaknade och ville ha mat.
Iväg och hämta Nova och satte en bulldeg men den blev oxå halvdan.
Men Nova blev glad iaf för hon hade önskat att baka idag.

Får fortsätta tvätta fönstrena imorgon istället.
Jag avslutade kvällen i stan med invigning av det nya Team Sportia där min syster jobbar. Jag fick inhandlat en ny hjälm till lilltjejen (hon är ju så otroligt liten så Novas passar inte och hon kan nog ha den själv ett tag till). Jag handlade även en födelsedagspresent till min stora tjej. En sparkcykel för 199kr!!! Hon kommer bli överlycklig, sen fick jag ett par lila puma skor. Dom har jag ju givetvis beslutsångest för så dom får jag se om jag behåller. Men så fin butiken var och vad roligt när allt är helt nytt.


Det är nästan en sån här sko, fast i tyg inte mocka. Mitt problem är
att dom är så himla platta.

Älskar att surfa runt och kolla på olika saker och idag fastnade jag för dessa,
vill ha dom men vet inte riktigt vart jag ska ställa dom...

Vad tycker ni??
Nä nu ska jag krypa ner och hoppas att det är minst lika fint väder imorgon.
Kram kram

Hon går!!!!!!!!!

Nu så idag släppte det helt för lilla Mira och hon spatserade iväg. Hon har hållt på länge nu att
gå mellan saker men idag bara hon gick efter Nova när dom lekte. Det är en sån fantastisk känsla när de kommer till att lära sig gå men denna lilla damen har ju väldigt brått så snart springer hon väl. Och då önskar jag nog att hon kunde väntat lite med att lära sig att gå =)

Måste ju oxå nämna min andra duktiga tjej som har lärt sig höger och vänster. Var helt säker på att hon inte visste säkert så jag har testat henne flera gånger idag men hon kan det helt korrekt. Kommer ihåg att jag själv hade svårt att lära mig det och hade länge ett hårband på cykelstyret för att jag skulle veta vilken sida av vägen jag skulle cykla på. Man kan ju inte annat än att vara stolt över dessa underbara tjejer! Som även kan driva en till vansinne ibland. Hände en liten komisk incident på Hajen idag när vi var och handlade jag och minstingen. Hon vill inte sitta ner mer än högst någon minut utan ställer sig upp i kundvagnen men har hon mycket att plocka med så sitter hon still. Hon hade fått tag i en korv med lingonsylt (refill) och gnagde håll på den så det var sylt i hela gången. En stor eloge till de hjälpsamma killarna som jobbade som bara skrattade och tyckte det var väl inget, vi har städat värre grejer. Det fick mig att inte känna mig lika hemsk som hade sett till att dom fick merjobb =)

Idag har jag äntligen tagit tag i att boka in mig och sambon på hotell övernattning,
ska bli så mysigt att bara vara vi 2!
Nu ska jag gotta ner mig i sängen med den bästa serien på länge Up all night!!
Natti natti

RSS 2.0