Fredag i världsklass

Säger precis som barnens farbor brukar säga, det har varit i världsklass idag.
Lugn morgon men jag hann ändå städa toaletterna och plocka iordning och diska, kändes
helt okej att lämna huset för att åka in till Lekstugan och leka av sig lite. Där inne träffade
vi Jimmy Drottz med sina två barn. Perfekt för Nova så hon fick kompisar och leka med, Mira
roade sig på sitt vis, kröp hit å dit och hade nog väldigt mysigt att bara vara och titta på alla barn
som lekte.




Efter att ha lekt av sig i några timmar styrde vi mot stan för att försöka hitta någon frisör
som hade tid att klippa Nova. Nova har samma kvalité på hår som jag och det verkar som Mira har det oxå, vilket innebär att det lätt blir trassligt så imorse insåg jag att hon verkligen behöver klippa sig. Frisören berättade
dock att hennes hår inte var så slitet utan att det beror helt på vilket shampoo och balsam vi använder. Så får nog bli att investera i det snart. Nova fick iaf klippt av en bit av sitt hår, det gjorde lite ont i mig eftersom jag gillar hennes långa hår men hon tyckte det var okej och det växer ju ut igen. Hon blev jätte fin, eller vad tycker ni??


Eftersom frisören var så trevlig så fick hon mig till att avboka min tid som jag beställde tidigare idag och beställde tid hos henne för både färg och klippning. Måste ju bli fin inför intervjuen och bröllopet som vi ska på. Efter klippningen var det bara att åka hem igen eftersom Nicke och Nova bestämde igår att dom själva skulle köpa thaimat och godis på hemmakväll och för Nova är det viktigt (och även för hennes pappa) att dom åker in själva i Hans bil (det är oxå väldigt viktigt). Så nu har jag nattat lillis så nu väntar en riktig fredagsmys kväll!!! Jag har tänt alla ljus jag kunde hitta och en brasa så nu kan dom få komma!Ska bli så mysigt!

Trevlig fredag på er allihop!

Mycket händer på en dag

Fick trevligt besök av min jobbarkompis och hennes lilla Ebba idag. Vi har nästan aldrig fått jobba ihop eftersom vi har gått om varandra med mammaledigheter men det verkar som att vi kommer tillbaka till jobbet samtidigt denna gången, så det ska bli kul!

Söta Ebba

Det var en väldigt lugn förmiddag men när Nova kom hem var det precis som luften gick ur mig. Nicke jobbar över idag så jag är ensam med tjejerna. Men efter att ha lagt oss på sängen och kollat på Musse Piggs jul ( vi börjar få julkänslor redan) så piggnade vi till lite. Efter en liten stund fick vi oväntat besök av min mamma, vi skulle diskutera en grej vi var lite oense om men det blev inte så mycket diskussion för helt plötsligt fick vi oväntat besök av min pappa oxå. Han hade med sig en efterlängtad present till Nova, riktiga jobbarbyxor med Sit-set emblem på! Gissa om hon blev glad, för nu har hon riktiga kläder när hon ska hjälpa sin pappa i trädgården.


Cool tjej i jobbarbyxor och givetvis morfars loga på bröstet och

på rumpan. Undrar om hon oxå börjar på Flexab när hon blir stor =)

Gjorde en av Novas favorit rätter nu när vi var ensamma hemma, det blv pannkakor. nova började äta innan jag var klar och hon är i åldern där hon fixar allt själv( där har hon dock varit väldigt länge)!

Då kan det gå så här... Oj mamma jag spillde....

Julen börjar närma sig med stormsteg och när jag mötte min syster i affären tipsade hon mig om att köpa en ny tiding med julmat. Så är det någon som är sugen på att komma hit och göra julgodis med oss?? Vi har julen hemma hos oss i år så nu ska här förberedas!


Igår fick jag ett samtal som gjorde att det pirrade till riktigt ordentligt i magen. Dom ringde från Pomp de Lux och berättade att jag hade blivit uttagen till att komma på personlig intervju i Göteborg. Så den 8 nov kl 12 ska jag dit så då får ni hålla tummarna för mig!

Ha en fortsatt bra torsdag! Många kramar

Sova, sova, säng säng säng...

Tänk vad lite sömn kan göra! Mira sov bra inatt, gav henne lite alvedon innan hon skulle somna eftersom hon hade lite feber. Så imorse låg vi sängen till 7.20! det är nästan sovmorgon för min del. Jag tänkte ju redan igår att det skulle bli en hemma dag idag och vädret gjorde beslutet inte så svårt att hålla. Regn regn å åter regn. Så efter att ha haft en mysig morgon (med undantag för att få tjata på Nova att äta frukost) med nyduschade barn och nu har vi ätit och båda två sover och jag njuter av en kopp kaffe.


Två nyduschade barn som myser under filten...

Tänk att dom gillar varandra så mycket, det är väl det man hoppas mest av allt när man skaffar ett syskon. Så fort Mira ser Nova på morgonen försöker hon pussa henne (på hennes vis givetvis med öppen mun så det ser ut som hon ska bita henne)


Nova behöver ju grymt mycket sömn så hon älskar nog dessa dagarna när hon bara får ta igen sig. Ska väcka henne snart för vi ska få fika besök av tre härliga barn och deras mamma som var nyfikna på att leka i lekstugan.

Fick bilder hem från Novas förskola som en fotograf har tagit. Kunde ju inte låta bli att ta fram hennes gamla foton för att se hur mycket som har hänt på 3 år.



Min lilla tjej börjar bli stor...

Kanske återkommer lite senare idag..
Kram så länge

Ibland hinner man mycket

Idag började dagen bra även om Mira hade sovit lite halvkasst inatt. Vi gjorde oss iordning och packade skötväskan lämnade Nova på förskolan och sen begav sig jag och Mira till vår mammaträff. Mira har varit hängig och gnällig idag, tror det beror på hennes envisa snuva som inte vill ge med sig. Mira fortsätter att ta de andra barnens saker och nappar och försöker pussa och ta på dom så mycket hon kan. Dom andra har inte börjat röra sig så mycket än men de kommer nog snart lära sig de och då tar dom nog tillbaka sina saker =)
Efter att ha fikat en liten stund åkte vi hem igen för att svira om till begravning. Det var en fin begravning men usch det är alltid så jobbigt att se sina nära och kära så ledsna, så givetvis kunde jag inte hålla tårarna tillbaka så jag grät en skvätt jag oxå, även om jag tycker att det var skönt att han äntligen fick somna in eftersom han själv inte orkade längre. Nova fick vara lite längre på förskolan så att jag skulle hinna, vilket innebar att jag hämtade en väldigt trött tjej. Hon hade lagt sig på golvet och skrikit för att inte fröknarna förstod vad hon ville. Lilla hjärtat! Men väl hemma satte jag på barnprogram och la henne i vår säng och sa "jag stänger dörren så inte Mira kommer in och stör dig" ( eller för att du ska kunna sova i lugn och ro) mycket riktigt 2 minuter senare sov hon. Tror att vi är halvkrassliga hela familjen så imorgon blir en bara "vara" dag.

När Nixxon kom hem tog han och Nova tag i att rensa stuprännorna och jag plockade lite inne (det kan man nog göra jämt!). Hade en sån skön hemmakväll idag. Vi tog äntligen tag i att vika lakan och tjejerna fick gungan i dom. Vet ni inte vad jag menar så ska jag försöka ta kort på det nån gång. Nova älskar det men Mira var inte lika förtjust. I vårt hem hjälps vi åt med det mesta, Nicke är väldigt duktig på att hålla iordning men en grej som har blivit mitt är att ta hand om tvätten. Och jag spyr verkligen på den i mellanåt och nu låg jag verkligen efter. Så jag fick Nicke till att ta hand om den idag så städade jag klädkammaren. Jag är så glad över att vi tar tag i saker båda två, det blir så mycket lättare. Skulle verkligen inte vilja vara ensam i hushållet, visst klarar jag mycket själv men det underlättare ju verkligen när man är två. Så nu är jag äntligen ikapp med tvätten och kan bara mysa med tjejerna imorgon!!! Vad ska ni hitta på imorgon??

Kram på er!



vilken dag...

usch "roliga veckan" i kombination med lite sömn, är ingen bra kombination alls!! Stackars Nova har nog fått erfara att hennes mamma har varit mindre rolig idag. Och eftersom Nova la sig senare än vanligt igår, vi var på kalas hos "mormor" (min mamma) så var ju hon extra gnällig idag och inte passade hon på att sova i bilen heller som jag hade hoppats på. Åh varför är det så att jag alltid kommer på att jag måste iväg dessa dagar. Idag tyckte jag att det var ett måste att ta del av det Jätte bra! erbjudandet som Polarn och Pyret hade. Köp en skaljacka och få en vindfleece på köpet. Nu var det ju ett väldigt bra erbjudande, så jag är väldigt nöjd. Men just på kungsmässan var det ingen höjdare, Nova gnällig för att hon var trött och Mira gnällig för att hon har blivit förkyld. Men det gick ju det med och nu är vi hemma och förbereder "fredagsmys"! Egentligen hade jag bara velat gå o lägga mig men det hade nog inte uppskattats av min 3 åriga dotter som bara väntar på godiset man får efter maten..

Tog en paus i bloggandet för att äta mat o givetvis godis, lillskruttan somnade tidigt men vaknade igen efter 30 min, trodde på en gnällig kväll men mina barn kan verkligen göra vem som helst glad igen. Nova studsar runt i dans till Idol och Mira kiknar av skratt. Älskar er underbara ungar!!!!!!!!!!!

Är vi lika varandra?

Har haft lite fullt upp de senaste dagarna så jag har inte haft tid att skriva nåt.
Lovade min pappa i ett svagt ögonblick att jag äntligen skulle gå igenom alla lådor som jag har hemma hos honom. Hade nog förväntat mig att hitta saker jag hade som liten men hem kom 10 flyttlådor som innehöll saker från mitt tonårsrum och även toalettartiklar sen dess. När pappa blev sambo åkte mina grejer ut och hann aldrig gås igenom så det var verkligen allt. Men nu har jag sorterat det jag vill spara och resten är slängt. 2,5 låda blev kvar och av det va en halv låda julsaker, hittade äntligen mina tomtar som jag har saknat. =)

Idag borde jag ha varit mer aktiv redan från att jag gick upp men Mira har haft en dålig natt (hon har blivit tätt i näsan) så det har gått långsamt här på morgonen. Funderar på om jag ska orka ta med mig tjejerna till Kungsmässan, hade dock tyckt det varit trevligt om jag fick med mig någon så jag får se hur det blir. Annars kommer dagen gå åt till att gå igenom det som ska med på Loppis, skriva lite lappar, växla små man har lite med sig och förbereda lite inför imorgon. Vill inte skriva här än vad jag ska göra imorgon, då jag inte är helt säker på vilka som läser bloggen. Återkommer nog på söndag och berättar om det =)

Jag lovade er för ett tag sen att leta upp en bild på mig själv som liten, så ska ni se om ni tycker jag och tjejerna är lika?

Mira 7 månader

Yvonne ca 6-7 månader

Nova 9 månader

Jag tyckte när Nova var liten att hon var lik mig men hon var nog mest lik Nicke och hon har blivit
lik mig nu när hon är lite större.. Eller vem tycker ni liknar mig mest och är dom lika varandra???

måste ta tag i nåt här hemma nu kanske tittar in lite senare.
Ha en bra fredag!

Det blir inte alltid som man hade tänkt sig..






Förlåt alla vänner som hade tänkt komma till mig ikväll. Det var ju inte någons direkt fel
att det blev inställt idag och jag hoppas verkligen det gick bra för den lilla tjejen och hennes tänder.
Men visst blir det konstigt när man har gått å pillat å grejat mest hela dagen inför att ha 11-13 fikagäster och så får man först ett samtal 15.15 från min man som säger att han måste jobba över. Hopp, hur löser jag detta??! Nova är ju inga problem att ha med och kolla på kläder men vid 19 börjar Mira bli trött men snabbt kom jag på att Fanny kanske kunde hjälpa mig att ta henne några timmar. Visst inga problem det kunde hon. 2 timmar innan klädpartyt skulle starta ringer tjejen som håller i det och säger att hon hade fått samtal från fritids och dom berättar att hennes dotter har slått ut en tand. Så det var en ganska skärrad mamma som ringde och ställde in, hon skulle ringa imorgon så jag hoppas att allt har gått bra och att vi kanske kan boka in ett nytt party. Så hoppas alla kan komma då istället?!

Men det blev en ganska bra kväll tillslut ändå. När jag ringde och ställde in frågade en av mina gäster om dom inte kunde få komma och fika och barnen kunde få leka lite. Jovisst det är ju alltid trevligt och fikan hade vi ju inte ätit upp själva. Efter dom hade gått kände jag inte alls för att laga någon mat, men Nicke hittade lite olika saker i kylen och det blev en jätte god "mackapizza" (Novas ord).

Nu ska jag ta mig i kragen och träna lite och sen tänker jag sjunka djupt ner i soffan och inte röra en fena... Inatt hoppas jag på att jag får sova och att min lilla tjej sover gott hela natten.

Trevlig kväll på er allihop!
Kram kram

Måndag

Idag har varit en halvkass dag. Mira har varit gnällig från och till hela dan och sovit en hel del. Jag har haft huvudvärk mest hela dan, så jag var inte direkt sugen på att åka på barngympan men det var bara till att bita ihop och det gick ju bra iaf. Vet inte riktigt vad det är för fel på Mira så jag hoppas hon mår bättre imorgon.

Väl hemkommen från gympan skyndande vi oss att göra vår "gourmé middag" pasta och köttbullar, tyvärr inte hemmagjorda. Efter gympan är alltid Nova vrålhungrig och trött, så man måste skynda sig och idag skulle Nicke dessutom iväg snabbt efter maten på bowling, så det fick bli sån mat idag. Men vi hann inte mer än sätta oss innan det knackade på dörren, min kära syster hade kommit hem och med sig hade hon presenter!!!
Jag fick en jätte fin "body butter" från Harrods, så den ska jag använda när jag ska vara riktigt fin =)
Och Nova fick en jätte fin och go´klänning. Nova är så rolig när hon får saker, då kan hon inte riktigt släppa dom. Hon skulle givetvis sova med klänningen på, hade hon fått för sig men med lite övertalan så blev det bestämt att hon fick ha på sig den till förskolan imorgon.

Vardagslyx!!!!

En riktigt fin klänning!!

Vi var hemma hos Anette ( min andra syster) och där fick Nova hennes kusins gamla stereo. Vi har en på Miras rum men jag tyckte det kunde vara bra att ha en på varje rum och reultatet av det var ju att Nova ville ju lyssna på sagor i den på sitt rum. Så nu sover stumpan sött i sitt rum på övervåningen för första gången. Spännande och se hur det går =) Vad tror ni?? Vägen är upplyst till vårt sovrum, så det tror jag inte är några som helst problem.

Min lilla "stora" tjej sa igår att hon vill ha sin mamma lite mer för sig själv ibland (givetvis sa hon det på sitt sätt). Mamma lägg bort Mira, jag vill ju bara ha dig å kramas med. Jag frågade om hon ville att mamma skulle vara lite mer med henne själv och svarade hon snabbt att pappa kan ha Mira lite. Det gör ont i "mammahjärtat" att höra sånt men det är självklart att det är viktigt att vi får lite "egentid". Så jag tror att jag ska planera in att göra nåt med bara henne. Har ni nåt tips på vad vi kan göra??

Helgen i bilder...

I lördags "försvann" vårt internet så jag tänkte att jag visar vår helg i bilder istället för mycket text.


Tjejerna efter en rolig förmiddag på öppna förskolan.


Efter skolan kom Kevin och Eddie hem till oss för att dom skulle sova hos oss till på
lördag, eftersom systeryster och Perra åkte till London över helgen. Tjejerna stortrivdes och
jag tror att killarna hade ganska roligt dom med =) Dessutom kom dom tillbaka på söndan
och stannade till måndag morgon.

Nova myste med sin favorit i soffan =)


Höstbilder






Sysonkärlek på högnivå, lite väl mycket från storasyster emellanåt. =)


Mammakilon.. Borta!

Måste titta in och skriva ett snabbt inlägg.
Nova tittade precis ut och det lyste i hennes ögon när hon sa "Men mamma det är snööö ute!!!" (dock är det ju bara frost). Det kommer bli så roligt i år att förbereda för julen för Nova tycker allt sånt är kul, pyssla, baka  o mysa. Ja allt som har med julen att göra och ett stort plus är ju att vi har julen hemma i år. Så det är nog snart dax att börja förbereda lite =)

En stor nyhet för mig är att jag idag mätte mig och insåg att nu var jag av med gravidkilona!!!!! Ska tilläggas att jag har kört den här dieten i 3 veckor och tränat i 2 veckor, så jag ska fortsätta själv ett bra tag till. Har PT:n en vecka till och sen får jag se hur jag ska göra.. Men för er alla som funderar på att få till magen igen efter att man varit gravid, jag skojar inte men att göra plankan varje dag har gett resultat!! Jag började att göra 3x30 sek men har nu ökat efter hand.


Tittar nog in senare.. Ha en bra dag!

Ny design

Så vad tycker ni om min nya design?? Nixxon tyckte den gamla var tråkig (det var han som gjorde den oxå) så nu var det dax att ändra. Ska bara försöka hitta en bra mall på en header så även den ser lite roligare ut.

Så vad har hänt idag? Traskade i det sköna höstvädret och lämnade Nova på förskolan, svårt att klä sig nu. Jag fryser ju lätt så jag byltar gärna på tjejerna, det har nog Novas fröknar fått erfara *hihi* Om inte jag redan har tagit på henne allt så hänger det väldigt många alternativ på hennes plats.. Hon är nog väldigt frusen hon med, tror hon skulle kunna ha mössa året om... Mira njöt nog av att sova ute i det fina höstvädret så hon sov i 2! timmar, vet inte när det hände senaste. Så jag fick nån extra energi och började dammsuga, tvätta golven, såg att soffan så för j-lig ut, så den tvättade jag oxå. Har plockat ordning överallt i hela huset, så mycket man hinner på 2 timmar när man är själv och om man har mycket energi oxå förstås. När jag hade hämtat Nova åkte vi till Vicke och Felicia för fika, riktigt trevligt. Vi träffas inte så ofta men har mycket att prata om när vi ses och Nova och Felicia lekte hur bra som helst. Vi bestämde att vi ska testa snart att antingen Felicia kommer hit själv eller tvärtom, tror att det kommer gå hur bra som helst. Och vad gjorde lillskruttan medans vi var där, jo hon passade på att sova i 1,5 timme till , så jag fick tillslut gå ut och väcka henne så hon inte kommer vara vaken hela natten. Men klockan 8 slockande hon så jag vet inte riktigt vad det har varit med henne idag.

Nähä gott folk nu ska jag ta och läsa igenom Fannys cv för att se hur jag ska skriva när jag ska skicka in min ansökan till Pomp de Lux, har fått sån positiv respons från folk så det här måste jag bara testa. Tror att det är en väldigt bra erfarenhet! Så håll tummarna för mig att jag får jobbet..
Glöm inte att jag ska ha Pomp de Lux party här hemma kl 19 på tisdag och säg gärna till mig en extra gång att du kommer, det är många som tror att dom ska komma så jag har lite dålig koll på hur många vi verkligen blir..
Klicka på länken nedan för att se de fina kläderna:
http://www.pompdelux.se/p/forside-webshop-little-girl-80-98-cm-pants-pantsuits/55-allis-little-slimfit-jeans

Go´kväll!

Småbarnsförälder..??!

Jag älskar att vara småbarnsförälder om man bortser ifrån att man mister mycket sömn och så insåg jag idag vad ett problem är, som kan vara lite påfrestande. Jag började att putsa våra fönster (vi har ju ett antal) men det är ju inte så lätt med en 3 åring som hjälper till och en bebis som vill ha uppmärksamhet/mat/sömn. Men det blev iaf 7 fönster klara får ta resten imorgon, det är tur man är föräldraledig så man hinner göra allt som man ska/borde göra. =)


Tjejerna gillar att leka var för sig....


Och gärna tilsammans. Här hade dom röjt ut allt i lådorna i hallen.
Men dom hade riktigt kul!

Innan fönsterputsningen så blev det en sväng till öppna förskolan, det är kul att sånt finns. Barnen leker och pysslar (iaf de lite större barnen) och mammorna hinner med att tjöta lite. Det finns både öppna förskolan i Rolfstorp på onsdagar och i Skällinge på fredagar så jag brukar ta det som passar.

Nu har jag gjort mitt träningspass för dagen och jag känner mig stolt över att jag faktiskt fullföljer detta och tränar 3 dagar i veckan och går ca 2 dagar. Min PT sa idag att jag inte skulle fokusera så mycket på min vikt då jag inte är så "stor" (alltså kort eller hennes ord liten =) utan att jag kommer förända mina mått. Och det stämmer nog för jag har inte gått ner så mycket men jag har ändrat i mina mått. Ser fram emot fredag när jag ska mäta mig igen, kul att se om det har hänt nåt =)

Sist och minst, min lilla trollunge. Hur kan hår gå i arv, såg exakt likadan ut i håret själv som liten.
Måste leta upp en bild på mig och visa..


Go´kväll!


Känner mig duktig

Idag har jag varit duktig! Jag åkte en sväng till Babyhuset och forskade lite i vad vi ska ha för bilstol sen när Mira har vuxit ur babyskyddet. Fick ett bra tips då det har kommit in ett nytt märke på marknaden som heter Axkid. Den är inte riktigt lika bred som tex britax, det får inte plats en till stor bilstol i vår bil. Det är alltså Nova som kommer få en ny stol och Mira får överta Novas. Jag vill ha en framåtvänd stol till Nova som är lätt att flytta. Det kändes bra att höra att killen som har startat detta nya bolag har arbetat åt både Akta Graco och Britax innan så han har plockat go´bitarna. Och för att få bli en godkänd bilstol i Sverige är idag väldigt svårt så det känns tryggt!

Sen när jag ändå var där så reklamerade jag min skötväska, har haft den ganska länge
men den hade blivit så solblekt. Så jag fick en helt ny väska, gissa om jag blev glad =)

Idag anlände min kära kamera oxå, den har varit en vända i Frankrike och fått blixten fixad så nu kan jag äntligen ta bilder igen. Så jag tänkte visa er lite bilder från vår lekstuga. Det är inte helt färdig inrett och plåten på taket är inte klart men i stort sett är den äntligen klar!


Fina små fönster

Mysig liten sittbänk

Ett litet bord och stolar, Nova har själv valt tyget till gardinerna o duken.

Ett konstverk måste ju finnas med =)

Bilden är tyvärr lite suddig. Här ska bli en diskho och plattor till kastrullerna oxå
Kryddhyllan ska jag måla grön

och givetvis måste man ha någonstans att hänga av sig kläderna, det har ju Nova
såklart redan testat. Hjärtat är en spegel.

Nu hoppas Nova bara att Thea kommer snart så dom verkligen kan leka där inne,
mycket roligare med en kompis =)

Ha en fortsatt trevlig kväll.
Kram

Fixa och greja..

Helgen har bestått av lite pyssel och fix här hemma. I lördags skulle jag och barnen egentligen åkt hem till en vän och deras pojk för lite lek men vi var verkligen inte snabba så det blev inställt, hoppas vi kan få till det en annan dag snart. Men vi hann göra en del här hemma istället. Nicke och Nova tvättade bilarna, jag röjde fram lite vinterkläder som varit Novas som Mira nu kan ärva (positivt när man får två tjejer som kan ärva av varann). Jag fixade i ordningen vagnen, nu var det dax för åkpåse till Mira och Nova fick en dyna så det blir lite varmare och skönare att sitta.

Igår blev det en heldag på vift. Vi började med Bomässan och vi fick lite tips och ideér, Nova uppskattade besöket oxå eftersom det fanns godis överallt =) Därefter blev det lunchstopp på Campinoo, dom har verkligen blivit duktiga på sallader så det rekommenderas. Sen blev det en tripp til Ikea för att handla lite småsaker till lekstugan, det är nog inte många som kan åka dit och bara handla för 300 kr men vi fick iaf det vi var ute efter. Och så fick vi kollat på garderoben som jag vill ha till tjejerna så den ska vi nog investera i snart. Jippi!! Nicke har smittat av sig med sin ordningsanda, ska bli så skönt att få ordning på tjejernas kläder eftersom dom nu är på 3 olika ställen.

Ikväll ska vi på barngympa och direkt efter ska jag åka och lämna min lilla tjej till Fanny som ska testa att passa henne några timmar på kvällen. Vi ska på bröllop om 1,5 månad och Mira är extremt mammig förtillfället så jag tyckte det hade varit bra och testa hur det går att lämna henne. Tror att det kommer gå mycket bättre när jag inte är där.. Så ikväll blir det några timmars mys med Nova, det var länge sedan!

Bjuder på en bild på Nova i sina favorit kläder förtillfället. Hon älskar sina
"ugglebyxor" som mormor har fått sätta resår i. Kläderna är från me&i.

Ha en fortsatt bra måndag!




Mätdag och mycket firande...

Så idag var det mätdag för mig. För 2 veckor sedan började jag med min PT (personliga tränare) online och det går bättre än jag hade förväntat mig. För er som inte riktigt trodde jag skulle klara dieten så kan jag bara säga, jag är absolut inte felfri men jag håller mig till de så mycket jag bara kan men har ibland svårt att komma på vad jag ska äta. Jag kan berätta om de stora förändringarna som jag har gjort.
  • Slutat med socker i kaffet
  • Dricker bara vatten eller kaffe
  • äter 5 gånger om dagen
  • tränar (magträning varje dag) styrkepasset 3 gånger/vecka o ut och går några dagar i veckan
  • äter inget godis eller liknande (förutom på mina fria måltider, jag har 3 fria mål/vecka)
  • äter inte kolhydrater på kvällen (detta är det svåraste tycker jag, å slarvar ibland
Så det var ju mätdag idag, jag har ju så svårt för att sluta stirra på vågen. Där har det inte hänt mycket kan jag säga men jag mäter mig oxå. Mage, höfter, överarm, lår och knä, var helt säker på att det skulle hänt mest runt magen men så var det inte utan bästa resultet är runt höfterna och det är ju inte helt fel det heller. Hela 2 cm förändring!!
Ska bli riktigt kul att se resultaten efter hela månaden.

Nu till nåt helt annat. Igår firade vi 2 saker. =) Jonas födelsedag och att jag och Nicke har hållit ihop i hela 11 år. Det är verkligen länge men det känns inte som det är så länge.
Jonas födelsedag firade vi på Harrys med Nickes familj, riktigt trevligt! Vi träffades hemma i Jonas nya lägenhet och vi gav honom 6 biobiljetter (han älskar bio) och nybakta bullar. Hihi knepig present kanske men jag vet ingen som gillar hembakt så mycket så jag ställde mig och gjorde en sats bullar igår. Det blev uppskattat!

Farbror Jonas och Nova

I eftermiddag hoppas jag att min kamera är med posten då ska jag äntligen lägga
upp lite bilder på lekstugan.

Ha en bra mysfredag!!

Försäljare??

Dagen började inte så bra, då jag vaknade med nackspärr, riktigt obehaglig känsla att det hugger när man vrider på huvudet. Beror nog på att jag har varit dålig på att stretch efter träningen och för att Mira sov på min arm hela natten. Mysigt men ack så ont det gjorde när jag vaknade!! Men dagen ändrades ganska snabbt till de bättre när alla härliga mammor och deras bebisar kom hit på mammafika, alltid lika trevligt!!! Vi diskuterade mycket kring hemmaförsäljning och efter vårt samtal blev jag mer eller mindre säker på att jag nog ska testa på det. Vet ju inte riktigt vad de innebär men jag gillar ju barnkläder och har ett ganska stort kontaktnät så det ska väl inte vara så svårt och att man tjänar lite pengar på det är ju bara ett stort plus!!! Vad tycker ni, ska jag satsa på detta?? det är till våren i så fall och man håller på i 10 veckor på våren och 10 veckor på hösten och man behöver inte ha några egna utlägg eller kostnader ( vilket känns väldigt bra). Kläderna jag tänkte sälja är för de danska företaget POMP de LUX (www.pompdelux.se) Gillar deras kläder för de är både fina och inte alls jätte dyra eftersom dom inte säljs i butik utan bara på nätet och på hemförsäljning.


Bjuder på en bild på min oerhört envisa lilla tjej, hon har lärt sig att ställa sig mot saker men vet inte hur hon ska komma där ifrån. =) Insåg idag att jag tydligen hade en maxgräns på 3 meter när hon är trött. Gav henne till sin pappa och hon skrek hysteriskt så fort jag flyttade mig. Hoppas det går över fort, det gör ju så ont i mig när hon skriker och jag vill ju gärna kunna lämna bort henne lite (några extra meter eller så *hihi*)



RSS 2.0