På äventyr med tjejligan!

Äntligen en vecka där vi bara kan njuta. I flera veckor i rad har både jag och Nicke haft mycket mötet inplanerat och vardagen bara rullar på och man hinner inte ens andas. Jag börjar denna veckan redan i söndags med att åka på äventyr med fina vännen Sara och hennes barn. Vi tog tåget till Göteborg och gick på Alfons Åbergs hus och när vi var klara där tog vi tåget hem. Ett väldigt uppskattat besök av tjejerna. Efter Göteborgsbesöket följde tjejerna med oss hem och sov över till måndagen (jag hade tagit semester). Tanken var att dom skulle åka hem igen efter lunch men vi kom på att det hade varit trevligt med en tripp till Gekås också. Riktigt mysiga dagar har vi haft allihop, älskar verkligen att jag och Sara är så lika varann och gillar att hitta på saker.
Nova och hennes bästis Thea
Shopping av likadana sockar till tjejerna i familjen. Givetvis pippisockar! Veckan åka fortsätter med att min stora tjej ska få till Ulricehamn med sin moster och kusin och åka skidor. Tänk vilken tur hon har som har människor runt sig som vill hitta på sånt här med henne! Det kommer hon kunna leva på länge och jag också =) På fredag är min lediga dag och då får vi se vad vi ska hitta på, nåt måste det ju bli. =)

Att vara en stolt mamma!

Var på klädparty igår och fick ta med mig tjejerna för Nixxon inte var hemma. Mira satt i mitt knä och Nova så nära mig hon kunde. Mira lutar sig mot Nova och klappar henne snällt på kinden, Nova svarar med att krama sin lillasyster. Dom fortsätter att pussas och kramas om vart annat. Det var så himla härligt att se att dom har sån syskonkärlek till varandra. Måste inflika att dom var hur snälla som helst hela visningen, vilket jag inte riktigt hade räknat med eftersom det var efter att dom hade varit på förskolan hela dagen. Det värmde i mammahjärtat att vi har lyckats så bra med våra tjejer och Nicke undrar hur jag kan tänka mig en liten knodd till?? =) (Får väl tillägga att detta är inget som vi har kommit fram till att det kommer bli, men ibland blir man bra sugen) Å det är väl inte så konstigt, dom är ju hur fantastiska som helst (ja inte alltid men allt som oftast =) Har alltid tänkt att det skulle bli fantastiskt att bli mamma men jag kunde nog ändå inte föreställa mig detta. Mina och Novas underbara samtal som vi har varje dag, som är hur givande som helst och alla Miras bus som hon hittar på.. Om 3 veckor blir min lilla tjej 2 år. Vart har tiden tagit vägen???
Älskade busunge!

RSS 2.0