Födelsedagsfirande

Då var nästan påskhelgen slut, men vi har hunnit med en hel del. Fick höra att detta tydligen var en helg man skulle ta det lugnt men jag tyckte tvärtom. Nicke har ju varit ledig sen i torsdags och då tyckte jag att vi gör det mesta denna helgen när han är ledig så många dagar. Rätt eller fel?? Funkar bra för oss. Så torsdagen bestod av förberedelse inför kalaset med släkten för Nova.

Kalaset gick bra med lunch och sen tårta. Till lunch bjöd vi på tacopaj med pastasallad,tatziki och vitlöksbröd.
Och även Nova fick en speciall beställd tårta. Vill ni se fler fina tårtor eller kolla in Novas tårta kolla in här.
Nova var mycket nöjd när hon räknade alla som hade kommit för att gratulera BARA henne =)
Tänk vad stort det är att fylla år när man blir hela 4! år. Vart har dom åren tagit vägen???


Nova några minuter....

6 månader   

1 år

2 år

3 år

4 år

Det är riktigt kul med alla paket!!!

Nova fick en ny bilstol i födelsedagspresent och är helt klart en av det bästa presenterna hon har fått, då det visar på att hon är så stor så hon får åka framåt i bilen =) Dagen till ära fick hon ett helt set med kläder från POMPdeLUX (såklart =) Det är även lilltjejen kläd i =)

Novas speciella tårta. Hon har valt helt själv, hon sa smurfarna och så vill jag ha den i lila, svart, rosa, blått, grönt och gult. Kan man få lite glitter oxå mamma? (hjärtanen och fönstrena är det glitter på).

Skulle kunna skriva mycket mer idag känner jag men nu ska här packas godispåsar inför det allra första "riktiga" barnkalaset imorgon. Det var inte helt lätt för stumpan att somna ikväll....

Många påskkramar till er!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0