Helgen

Båda tjejerna har somnat och det är tyst i huset. Lillan ligger och sussar sött i sin vaga och stora tjejen ligger faktiskt i sin säng. Hon hade en period för länge sen som hon sov i sin säng men det är ju väldigt mysigt när hon sover inne hos oss, så vi har inte orkat gå inför att hon ska sova i sin säng. Men nu ligger hon inte still längre utan tar mestadels av sängen eller ligger på mig så nu får vi försöka få henne att sova i sin säng lite iaf.

I lördags hade vi en mysig dag med farbror Jonas på stan. Det blev lunch på Harrys, glass på kulingen och lekstund på lekplatsen i socitetsparken. Det får vi göra oftare!!
Och i söndags skulle vi ut och maja med Petra, Jocke och Lian men dom kom med en bättre idé så vi åkte till Öströö fårfarm och hade picknick och kollade på fåren. Det var väldigt uppskattat från Nova men vi får ta en sväng till lite närmare sommaren för dom hade inte släppt ut fåren än.

I söndags kom N hem igen så nu är det som vanligt igen, det var kul att vara med tjejerna helt själv men det är skönt när han är hemma igen.



Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0