Påskledighet...

Igår åkte jag och tjejerna ner och hälsade på våra Bästa vänner i Skåne. Vi har alltid lika roligt när vi ses, vi började med att fika och tjejerna lekte lite. Sen packade vi snabbt ihop oss och åkte till något som heter Hembygdsparken. Måste säga att jag tycker det låter väldigt intetsägade med de namnet men det stället skulle vi verkligen ha i Varberg. En oerhört fin lekplats som hade det mesta både för små och lite större barn, djur (hästar, kaniner, grisar m.m) en liten karusell, ett ställe att köpa glass och våfflor och en restuarang. Det var väldigt trevligt men vi märkte snabbt att våra 3 åriga tjejer har mycket myror i brallan så det var inte alltid så lätt att hålla koll på dom =)

Det är alltid lika kul när vi ses så det är inte konstigt att vi verkligen försöker anstänga oss för att träffas så ofta som möjligt! Tack familjen Lundqvist/Andersson för en mycket trevlig dag. Beställde föresten vår sommarsemester idag som kommer gå till Legoland och Lalandia och dit åker vi givetvis tillsammans med familjen från Skåne! Längtar redan..

Idag har Nicke varit ledig från jobbet så vi åkte in till stan hela familjen för att göra en del ärenden. Sen åkte vi till Anette för att Nicke skulle vara lite datasupport. Nova blev överförtjust när hon märkte att dom hade plockat fram sin stora studsmatta. Vi har funderat på att skaffa en sån själva men trodde inte att hon skulle vara intresserad av de än på nåt år men tji fick vi. Men en sån får nog vänta ett tag till iaf för dom är ju svin dyra!!!
Väl hemma hjälpte Nova Nicke att måla lådan som Nicke har tillverkat till alla leksaker vi har utomhus, det blir kanon fin! Själv ställde jag mig med maten, Nicke hade hittat ett bra recept på en Tacotårta med kyckling, den kan verkligen rekommenderas. Det gick fort att laga och var väldigt gott!

Lägger upp receptet här nedanför:

Tacotårta med kyckling

För 4 personer.

En annan variant av tacotårta som är försvinnande god...

Tacotårta med kyckling
Källa: matklubben.se
Uppladdad av: Vxlhaxan

Ingredienser

1 grillad kyckling
200 g philadelphia ost
2 dl crème fraiche
1 brk tacosås
2 pressade vitlöksklyftor
1 pkt bacon
Tortillabröd
Riven västerbottensost

Gör så här

Blanda philadelphia osten, creme fraiche och tacosås. Pressa ned vitlöken i blandningen. Rensa och dela kycklingen i små bitar blanda ned i röran ovan. Stek bacon och rör ned.

Ta fram en rund ungsform med avtagbar kant och vava tortilla bröd och fyllning. Börja och sluta med tortilla bröd. Toppa med ost. Servera med sallad
Ugn 225 grader i ca 20 minuter.      Smaklig måltid!
Sara i full gång =)
Söta Ellen

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0