Shopping i Stockholm

I fredags åkte hela familjen till Stockholm. Vi har länge sagt att vi borde åka upp till våra vänner och hälsa på men det blir liksom aldrig av men nu så tog vi tag i det. Hela bilen var packad med saker, shit vad mycket saker man behöver när man har två barn. Det som tog mest plats var nog matstolen till Mira och vagnen men det blev en hel del ut över det. Väl framme hälsade vi på hemma hos Emelie och hennes lilla familj, dit kom även Vivi. Emelie hade fixat med god tacos och fredagsmys (som är enligt Nova, lösgodis!). Vi satt och tjötade hela kvällen, riktigt mysigt och passar småbarnsfamiljer helt perfekt. Efter en trevlig kväll gick vi hem till Vivi där vi skulle sova, vi är ju några stycken när vi kommer så vi fick ta över Vivi och Fredriks sovrum och Nova fick sova på en madrass på golvet, till hennes stora förtjusning! Slutade dock med att Nicke och Nova sov där =)

När vi vaknade var det dax att göra sig iordning för en dag på stan med shopping. Riktigt trevligt var det och vi fick handlat julkläder till tjejerna och några julklappar.  Vi skulle ha gått ut och ätit på restuarang men planerna ändrades eftersom alla var ganska möra efter en hel dags shopping så det blev thaimat i stället. Mycket uppskattat av alla!

Nova på shopping i storstan

Söndagen tillbringades också på stan och vi hittade lite saker till hemmet, alltid kul att hitta nåt nytt. Visar bilder på sakerna så fort dom har kommit upp på väggen.

Bästaste ViVi

Lillis gillade oxå Sthlm

Även pappan njöt av att vara med tjejligan på stan.

Fick väldigt fina presenter av Emelie och Vivi oxå, jag gillar verkligen att fylla år =) Av Emelie fick jag (eller barnen) en nappburk och en klädhängare med en sötuggla på. Och Vivi har läst på min blogg! så av henne fick jag en kaffemugg som håller värmen full med kaffegodis och riktiga formar till att göra pepparkakshus. Så nu 2 dagar i sträck har jag drukick varmt kaffe hela morgonen, det är underbart!

Denna helgen var precis vad min familj behövde, tack alla inblandade det får vi göra om!
Måste oxå berömma mina underbara barn, dom var verkligen hur duktiga som helst!  Bästa betyget blev när Vivi sa att "med så snälla barn får ni gärna bo hos oss igen!" (måste tillägga att Vivi inte har några barn själv men hon var grym med båda tjejerna så snart kanske även hon får en liten knodd???)

Kram

Kommentarer
Emelie

åå det var riktigt kul att ni kom!!! ni måste komma snart igen!! puss puss



2011-12-07 @ 15:01:35
Vivi

Vad roligt att ni också hade en fin helg! Det var superhärligt att ha er här.

Och era barn är ju underbara!

Kom snart igen!



Blogg: http://baravivi.blogg.se/
2011-12-07 @ 18:44:54
Johanna Majkvist

Hej Yvonne!

Tack för din kommentar på min blogg :)

Kul att din dotter gillar klänningen! Den är köpt på Kappahll i Borås ganska nyligen.



MVH Johanna Majkvist



Blogg: http://johannamajkvist.blogspot.com
2011-12-08 @ 17:19:21




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
RSS 2.0